Tragiška sutuoktinių drama Žemaitijoje

Tragiška sutuoktinių drama Žemaitijoje

Tragedija pensinio amžiaus sutuoktinių namuose Telšių rajono Vembūtų kaime – penktadienio rytą čia rasta nušauta šeimininkė ir sunkiai sužalotas jos vyras, kuris dėl šautinės žaizdos gydomas ligoninėje.

Likus kelioms minutėms iki 8 val. Bendrojo pagalbos centro telefonu paskambinusi nelaimingųjų kaimynė pranešė, jog iš kaimynystėje gyvenančių sutuoktinių namo girdėti riksmai ir triukšmas. Skambinusioji prašė, kad į Vembūtus kuo greičiau atvyktų policija.

Į nelaimės vietą atskubėjus policijos pareigūnams triukšmas sutuoktinių name jau buvo nurimęs. Gyvenamajame name teisėsaugininkai aptiko nužudytos 82-ejų šeimininkės kūną ir sunkiai sužalotą jos dvejais metais vyresnį sutuoktinį.

Pasak teisėsaugininkų, negyvos moters krūtinės srityje buvo matyti šauta žaizda. Jos vyrui buvo peršautas kairysis petys. Daug kraujo netekęs ir sąmonę praradęs nukentėjusysis paguldytas į Regioninės Telšių ligoninės reanimacijos skyrių.

Pareigūnų žiniomis, nukentėjusiojo sveikatos būklė penktadienio popietę buvo labai sunki – medikai nesiryžo prognozuoti, ar pavyks išgelbėti jo gyvybę.

Nors lemtingą rytą šis garbaus amžiaus senolis pats paskambino kaimynei ir pranešė, jog į namus įsibrovę nusikaltėliai peršovė žmoną bei jį patį, tragedijos vietą apžiūrėję teisėsaugininkai tokia versija linkę abejoti.

Dėl nužudymo ikiteisminį tyrimą pradėję Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai įtaria, kad tragedija sutuoktinių namuose įvyko be pašalinių asmenų įsikišimo. Įtariama, kad moterį iš nelegaliai laikomo lygiavamzdžio medžioklinio šautuvo peršovė jos sutuoktinis, po to šautuvo vamzdį galimai nukreipęs ir į save.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Šiaulių apygardos prokuratūra.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder