Tragedija Ukmergės rajone: nušauti du žmonės, įtariamasis nusišovė

Tragedija Ukmergės rajone: nušauti du žmonės, įtariamasis nusišovė

Ukmegės rajone – tragiškas bulviakasio šventimas. Apie vidurnaktį Antakalnio III kaime, rastas vyras, peršauta galva. Dar leisgyvis žmogus skubiai nugabentas į ligoninę. Čia 1964 m. gimęs S. A. netrukus mirė.

Patruliai, vykdami į nusižudžiusiojo A.S. gyvenamąją vietą, Bartkelevčiznos kaimą, klaidingose lauko keliukuose pasiklydo ir nuvyko ne į tą sodybą, tačiau jų didelei nuostabai toje sodyboje prie įėjimo durų gulėjo žmogaus kūnas su šautine žaizda. Atvykę medikai konstatavo piliečio V.P. mirtį. Žinoma, kad nušautasis gyveno Kaune, o savaitgalį atvyko į kaimą savo motinai padėti nukasti bulves.

Šiandien pareigūnams bedirbant įvykio vietose, pranešta apie moterį R.S. (gim. 1975 m.) su šautine žaizda, kuriai greitosios pagalbos medikai taip pat konstatavo mirtį. Kaip pasakojo gyventojai, moteris yra buvusi įtariamojo A.S. draugė.

Kaip vilkmerge.lt pasakojo Ukmergės rajono policijos komisariato viršininkas Mindaugas Petrauskas, visi trys žmonės nušauti šaunamuoju ginklu, taip pat panašu, kad vienas kitą pažinojo. Pirminiais duomenimis tokį įtariamojo elgesį iššaukė alkoholis bei asmeniniai santykiai su nužudytaisiais. Pasak viršininko, III Antakalnio kaimo gyventojai turėtų būti ramūs, nes panašu, kad visi konflikto dalyviai yra nebegyvi.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder