Tęsiami naktinės prekybos alkoholiu patikrinimo reidai

Tęsiami naktinės prekybos alkoholiu patikrinimo reidai

Naktinių reidų metu patikrinus 179 viešojo maitinimo įmones, turinčias licencijas vykdyti naktinę prekybą alkoholiniais gėrimais, 14-oje iš jų buvo nustatyti prekybos tvarkos pažeidimai, informuoja Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT).

VMVT naktinius reidus kartu su Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės tarnybos specialistais ir policijos pareigūnais vykdė nuo 2012 m. pradžios.

Minėtoms 14-ai įmonių už prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos pažeidimus buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

VMVT Maisto skyriaus vedėjo pavaduotojos Ingos Keniausytės teigimu, tikrinant maisto tvarkymo reikalavimų laikymąsi, 77-iose viešojo maitinimo įmonėse nustatyti įvairūs savikontrolės sistemos, higienos, produktų laikymo pažeidimai, rasta maisto produktų su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais.

"Dėl nustatytų pažeidimų 10 įmonių veikla buvo laikinai sustabdyta, o 28 įmonių atsakingiems asmenims surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai", - patikrinimų rezultatus komentavo I. Keniausytė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder