Tauragės kontrabandininko planai pasienyje žlugo

Tauragės kontrabandininko planai pasienyje žlugo

Pagėgių pasienio rinktinė praneša apie pareigūnams įkliuvusį tauragiškį. Vyras į Lietuvą bandė įvežti 3330 pakelių rusiškų cigarečių. Pažeidėjui gresia bauda ir automobilio konfiskavimas.

Tauragės rajono gyventojas iš Rusijos į namus grįžo per Ramoniškių kontrolės punktą penktadienio naktį. Tąkart Rociškių užkardos pasieniečiai dirbo kartu su Kriminalinės žvalgybos ir Specialiosios paskirties užkardos pareigūnais. Jie patikrinti sustabdė 32-ejų Tauragės rajono gyventojo vairuojamą automobilį „Peugeot J5“. Ką tik iš Rusijos per Ramoniškių punktą įvažiavęs tauragiškis, kaip paaiškėjo, gabeno kontrabandą. Pakartotinio patikrinimo metu automobilio degalų bake įrengtoje slėptuvėje pareigūnai rado rusiškomis banderolėmis paženklintų cigarečių „LD Pink Superslims“ ir „Bond Street“. Iš viso 3330 pakelių.

Tauragės rajono gyventojui pasieniečiai pradėjo administracinės bylos teiseną. Pareigūnams įkliuvusiam tauragiškiui gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų ir automobilio konfiskavimas. Vyras po apklausos paleistas, o jo gabentos cigaretės ir automobilis liko Rociškių užkardoje.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder