Taksi vairuotojas iš avarijos nepabėgo, nes buvo per girtas

Taksi vairuotojas iš avarijos nepabėgo, nes buvo per girtas

Pirmadienį, apie 13 val. 15 min., Klaipėdoje, Šilutės plente taksi vairuotojas sukėlė avariją, per kurią buvo sudaužyti trys automobiliai. Po incidento taksi vairuotojas bandė pabėgti, tačiau vienas nukentėjusysis jį pavijo ir sulaikė prie apsauginės tvorelės. Vyriškis buvo pakėlęs vieną koją ir daugiau veiksmų atlikti nebesugebėjo. Taip išsižergusį jį ir pričiupo.

40-metis "Ford Focus" vairuotojas Edgaras griebė taksi vairuotoją už pakarpos ir partempė atgal iki avarijos vietos. Pasak Edgaro, jeigu ne apsauginė tvorelė, taksi vairuoją būtų tekę vytis žymiai toliau.

Edgaras pasakojo, kad dar likus puskilometriui iki avarijos, jo dėmesį patraukė taksi vairuotojo elgesys: perėjoje jis vos nepartrenkė dviejų pėsčiųjų. O netrukus to taksi vairuotojo elgesio ypatumus Edgaras pajuto ant savo mašinos "Ford Focus" galo, kai į jį trenkėsi 1985 metais pagamintas "Mercedes". Po smūgio "Ford Focus" dar trenkėsi į priekyje važiavusio automobilio "Renault Megane" galą, kurio vairuotuoja Rima sugebėjo nesitrenkti į dar vieną priekyje važiavusią mašiną. 33-ejų metų vairuotoja stipriai užgulė stabdžius.

Policijos alkoholio matuoklis parodė, kad taksi vairuotojas Vladimiras M., gimęs 1975 metais, yra sunkiai apgirtęs - jam nustatytas 3.61 prom. girtumas. Taksi automobilyje keleivių nebuvo. Vairuotojui gręsia 4000-5000 litų bauda ir vairuotojo pažymėjimo atėjimas 36-60 mėnesių. Vietoje piniginės baudos galima sėstis į areštinę 15-30 parų, tačiau vairuotojo pažymėjimas vis tiek gali būti atimtas iki 5-erių metų. 

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder