Taksisto ir keleivės konfliktas virto nesusipratimu

Taksisto ir keleivės konfliktas virto nesusipratimu

Lapkričio 5 d. į Klaipėdos policijos pareigūnus kreipėsi moteris, kurią, jos teigimu, apvogė ir išmetė iš automobilio taksi vairuotojas.

Incidentas įvyko apie 7.30 val. Taikos pr. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Praėjus savaitei nuo incidento į VE.lt redakciją kreipėsi įvykyje dalyvavęs taksi vairuotojas.

Jaunas vyras papasakojo, jog stipriai neblaivią minėtą keleivę bei jos draugę vežė iš vieno naktinio klubo. Pasak jo, girta moteris nuolatos keitė kelionės tikslą, dažnai dėl tam tikrų priežasčių prašydavo sustoti bei jį įžeidinėjo. Negana to, kai buvo paprašyta susimokėti už taksi paslaugas, ji pasakė neturinti pinigų ir neva sumokės vėliau. Vairuotojas teigė susitaręs su moterimi dėl užstato. Ji jam atidavė savo mobilųjį telefoną, tačiau po kelių minučių dėl šio susitarimo apsigalvojo, išplūdo jį necenzūriniais žodžiais ir pasakė apskritai nemokėsianti už kelionę.

Tuomet jaunas vyras išlaipino neblaivią keleivę iš automobilio ir nuvežė į mokymosi įstaigą jos draugę, kuri, vairuotojo teigimu, ir pasirašė po didesniu nei 70 Lt čekiu už suteiktas taksi paslaugas.

Tačiau nepraėjus nei valandai netoli vienos automobilių plovyklos vairuotojas buvo sulaikytas policijos pareigūnų, mat neblaivi keleivė jį apkaltino smurtu ir telefono vagyste.

Nuvykus į komisariatą nesusipratimas buvo išsiaiškintas. Telefonas moteriai buvo grąžintas, o ši atsiėmė parašytą pareiškimą.

Išblaivėjusi moteris teisinių priekaištų nei taksi vairuotojui, nei taksi kompanijai nebeturėjo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder