Sulaikyti taksisto nužudymu įtariami asmenys

Sulaikyti taksisto nužudymu įtariami asmenys

Kauno apskrities policija per pusdienį sulaikė taksisto nužudymu įtariamus asmenis.

Ketvirtadienio rytą, 6.40 val., Kaišiadorių rajono policijos komisariato budėtojui pranešta apie kelyje Kaišiadorys-Žasliai 1-ajame kilometre įvykusią eismo nelaimę. Nuo kelio buvo nuvažiavęs taksi automobilis "Dacia Logan", vairuotojo jame nebuvo.

Į įvykio vietą nedelsiant išvyko patrulių ekipažas. Šiek tiek po 7 val. telefonu pranešta, kad kelyje Stasiūnai-Kriaučiškės, šalikelėje, rastas negyvas žmogus. Į įvykio vietą išvykę policijos pareigūnai nustatė, kad tai Kaišiadorių rajono, Gudienos kaimo gyventojo, dirbusio taksi vairuotoju, V. K. (gim. 1954 m.), lavonas su durtinėmis žaizdomis. Pareigūnai nustatė, kad šiuo automobiliu praėjusią naktį ir turėjo dirbti V. K.

Kaišiadorių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Apie 13.30 val. buvo sulaikytas vienas iš įtariamųjų 21 m. amžiaus, Kaišiadorių gyventojas J. M., netrukus sulaikytas ir antrasis įtariamasis - 19 m. amžiaus Kaišiadorių r. gyventojas E. Č.

Pasak apskrities policijos pranešimo, įtariamieji sulaikyti 48 valandoms. Jiems bus pareikšti įtarimai dėl nužudymo ir bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės - suėmimo skyrimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder