Sulaikyti nepilnamečiai Šilutės rajono vagišiai

Sulaikyti nepilnamečiai Šilutės rajono vagišiai

Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė grupę nepilnamečių, kurie nuo praėjusios vasaros sistemingai vykdė vagystes iš patalpų Šilutės rajone. Kartu buvo sulaikyti ir jiems talkinę vogtų daiktų supirkėjai.

Trys 16 m. – 17 m. jaunuoliai pareigūnams įkliuvo vagiantys melžimo aparatą Katyčiuose. Visi sulaikyti asmenys – Šilutės rajono gyventojai. Įtariama, kad kartu veikdami jie nuo pernai metų liepos vien Katyčių seniūnijoje įvykdė net aštuonias vagystes. Pareigūnai neatmeta galimybės, kad tie patys jaunuoliai galėjo įvykdyti ir daugiau vagysčių rajone, tai turėtų paaiškėti tyrimo eigoje.

Tauragės apskrities VPK praneša, kad ilgapirščiai iš kaimo gyventojų grobė viską, kas turėjo bent kokios vertės, pradedant keturračiais motociklais, baigiant namų apyvokos smulkmenom. Dalis šių daiktų buvo rasta ir paimta kratų metu.

Sulaikę jaunuosius vagis policijos kriminalistai nesustojo ir ėmė ieškoti asmenų, kurie supirkdami vogtus daiktus neretai taip skatina nepilnamečius ryžtis nusikaltimams.

Netrukus į komisariatą buvo pristatyti du Panemunės gyventojai R.B. (gim. 1981 m.) ir A.G. (gim. 1992 m.), kurie, kaip buvo nustatyta tyrimo metu, pavogtus daiktus realizuodavo.

Visiems sulaikytiems asmenims pareigūnai pareiškė įtarimus, o byla netrukus turėtų pasiekti teismą.

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder