Sulaikyta 7-metės nužudymu įtariama vietinė 25-metė

Sulaikyta 7-metės nužudymu įtariama vietinė 25-metė

Penktadienį bus apklausta Skaistės Kvietkauskytės nužudymu įtariama 25-metė vietos gyventoja, spėjama, turinti psichologinių sutrikimų.

Tai naujienų agentūrai ELTA patvirtino Šiaulių apygardos prokuratūros, perėmusios bylą, atstovas spaudai Martynas Povilaitis.

"Mergaitės paieškoje dalyvavo 100 žmonių - tiek pareigūnų, tiek ir kaimo bendruomenės gyventojų. Buvo tiriamos įvairios versijos - nuo nelaimingo atsitikimo iki nužudymo. Tačiau jau nebekilo minčių, kad čia gali būti nelaimingas atsitikimas, nes rastos tvenkinyje mergaitės kojos ir rankos buvo surištos", - sakė jis.

M. Povilaičio teigimu, ketvirtadienį buvo apklausinėjami įvykio liudytojai ir nustatyta įtariamoji - tai 25-erių metų vietos gyventoja.

"Penktadienį bus kreipiamasi į teismą dėl moters suėmimo. Prokurorai pažymėjo, jog, pagal pirminius turimus duomenis, ji gali turėti tam tikrų psichologinių problemų, todėl bus sprendžiama dėl kreipimosi į specialistus, ekspertus, įvertinsiančius jos sveikatos būklę", - sakė jis.

Šiaulių apygardos prokuratūros atstovas pažymėjo, jog moteris buvo sulaikyta jau ketvirtadienį, tačiau tik penktadienį bus apklausiama.

"(...) šiandien viskas bus padaryta - apklausta, ir jai bus pareikštas įtarimas dėl mažamečio nužudymo", - teigė jis.

M. Povilaičio teigimu, 25-metė moteris S. Kvietkauskytę pažinojo.

ELTA primena, kad ketvirtadienį Telšių apskrities policija gavo pranešimą, jog mergaitė iš namų, esančių Purplių kaime, išėjo rugsėjo 4 d. apie 13 val. ir daugiau nebegrįžo.

Ketvirtadienį S. Kvietkauskytė rasta nuskendusi tvenkinyje apie 500 metrų nuo namų.

Telšių policijos pareigūnai ketvirtadienio pavakarę informavo, jog ikiteisminis

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder