Suimtas nužudymu įtariamas klaipėdietis (atnaujinta)

Suimtas nužudymu įtariamas klaipėdietis (atnaujinta)

Manoma, kad trečiadienio paryčiais Klaipėdoje jauno žmogaus mirtimi pasibaigęs konfliktas kilo dėl pradingusio telefono.

Balandžio 9-ąją, apie 6 val., pranešta, jog Taikos prospekte peiliu subadytas žmogus. Jį pristačius į ligoninę medikams teko tik konstatuoti, kad tai - 25 metų Debreceno gatvės gyventojas Mantas Žerlauskas. Jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Nepatvirtintais duomenimis, Greitosios medicinos pagalbos ekipažas kelis kartus buvo suklaidintas dėl įvykio vietos, tad sužeistąjį į ligoninę nuvežė patys įtariamieji.

Tos pačios dienos vakare buvo sulaikytas įtariamasis - 18-metis tos pačios gatvės gyventojas Viktoras Eirošius. Jis į areštinę uždarytas dviem paroms, o penktadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas leido jį suimti mėnesiui.

Manoma, jog du kartus teistas, niekur nedirbantis vaikinas, kitą savaitę minėsiantis savo 19-ąjį gimtadienį, savo draugui peiliu į širdį smogė po Debreceno gatvės 42 namo laiptinėje kilusio konflikto, kilusio dėl pradingusio telefono.

V. Eirošiaus gynėjas teisme sakė, jog tai buvo gynyba.

Ir įtariamasis, ir nužudytasis policijai žinomi, abu - teisti.

Sulaikant įtariamąjį jo bute, 40-metis vaikino tėvas policininkus puolė peiliu, todėl jo atžvilgiu Klaipėdos antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder