Suėmė lietuvį

Suėmė lietuvį

Teismas Švedijoje vakar leido suimti Aivarą Bilevičių, kuriam pateikti įtarimai dėl 17-metės moksleivės nužudymo. Gali būti, kad nusikaltimą jis įvykdė su broliu Nerijumi, o apie tai žinojo ir pastarojo žmona Irina.

Į teismą vakar buvo atvežti visi trys įtariamieji lietuviai. Apklausa vyko už uždarų durų, nes moksleivės Lisos nužudymas labai sukrėtė Švedijos visuomenę. Visi įtariamieji savo kaltę neigia. Tačiau bylai vadovaujantis prokuroras teigė, kad yra surinkta pakankamai medžiagos, kuri leistų suimti lietuvius.

Lisa dingo birželio 7 d. vakare, kai susiruošė važiuoti namo iš kavinės, kurioje dirbo. Pasitikti merginos išėjęs tėvas rado jos motorolerį, raktelis buvo spynoje. Policija ir šimtai savanorių kone savaitę ieškojo dingusios 17-metės, jos kūnas buvo rastas tik šeštadienį, birželio 13 d. Antrą paieškos dieną pareigūnai aptiko moksleivės pirštinę. Ji buvo numesta prie daržinės maždaug už kilometro nuo kavinės.

31 metų A.Bilevičius ir 35 metų N.Bilevičius dengė šios daržinės stogą, netoliese ir gyveno. Kol vyko Lisos paieškos, lietuviai nesislapstė.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder