Studentas švaistėsi peiliu

Studentas švaistėsi peiliu

Vėlų pirmadienio vakarą gausios policijos pajėgos sulėkė į sostinės Saulėtekio alėją - studentų bendrabutyje susimušus dviem magistrantams, vienam jų peiliu perdurta nugara, o jo skriaudikui pavyko pabėgti iš 8 aukšte esančio kambario per balkoną.

Bendrasis pagalbos centras apie įvykius šešiolikaaukštyje, esančiame Saulėtekio al.12, gavo du skirtingus pranešimus - apie peiliu sužalotą žmogų ir ketinimą iššokti per balkoną.

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad kilus konfliktui tarp dviejų kambario draugų 24 metų informatikos magistrantas griebėsi peilio ir subadė savo bendraamžį į nugarą.

Kruvinas nukentėjusysis rastas koridoriuje, o jo užpuolikas užsirakino kambaryje. Tačiau išlaužę duris pareigūnai kambaryje peiliu besišvaisčiusio studento nerado, bet buvo atviros balkono durys. Pasirodo, vaikinas įšoko į 7 aukšto balkoną, per jį pateko į kambarį, o iš ten spruko nežinoma kryptimi.

Į Saulėtekį iškviestos didelės policijos pajėgos apsupo teritoriją. Įtariamojo ieškojo ir kinologai su šunimis, tačiau nesėkmingai.

Nukentėjęs magistrantas išvežtas į ligoninę, jo gyvybei pavojus negresia.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder