Statybvietėje Anglijoje žuvo lietuvis

Statybvietėje Anglijoje žuvo lietuvis

Didžiojoje Britanijoje nukritęs iš šešto aukšto statybvietėje žuvo 42 metų lietuvis Justinas Kopickas. Tai spaudai patvirtino statybų bendrovės atstovai, skelbia 15min.lt.

Dailide dirbęs lietuvis mirė pirmadienį, dar du jo jo kolegos buvo sužeisti. Vyrai dirbo prie aštuonių aukštų pastato, kuris yra Londono Putni rajone. Į įvykio vietą tautiečiai sunešė gėlių, paliko gedulo žinučių.

Pradinės ataskaitos rodo, kad lietuvis nukrito lūžus pastoliams ir kartu parbloškė dar du vyrus, tiesa, kol kas inspektoriai duomenų nepatvirtino.

Teigiama, kad lietuvis Didžiojoje Britanijoje gyveno jau daugiau kaip dešimtmetį, jis turėjo tris vaikus. Jo bičiuliai spaudai pasakojo, kad J.Kopickas buvo nuostabus vyras ir tėvas, nuoširdus žmogus, visuomet pasirengęs padėti draugams.

Kitų dviejų vyrų gyvybei pavojaus nėra. Vienas jau išleistas iš ligoninės ir gydosi namie, kitas patyrė krūtinės ir pilvo traumų.

Įvykio vietoje buvęs medikas, kaip teigiama, apsiverkė, išvydęs, kokių sužalojimų patyrė lietuvis ir juos pavadino „siaubingais“.

Po įvykio statybvietėje sustabdyti darbai, jie nebus vykdomi visą savaitę. Lietuvis dirbo įmonėje, kuri turėjo subrangovo statusą.

Pastatas, kuriame dirbo lietuvis, anksčiau vadintas Karltono bokštu, dabar buvo rekonstruotas į 41 prabangaus buto namą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder