Šiaulių policija sulaikė plėšikavusius du jaunuolius ir merginą

Šiaulių policija sulaikė plėšikavusius du jaunuolius ir merginą

Šiaulių policijos pareigūnai operatyviai sulaikė tris plėšikautojus - du jaunuolius ir merginą.

Pirmadienio pavakare Šiaulių apskrities policijos budėtojas gavo tris vieną į kitą panašius pranešimus - grupė jaunuolių Šimšės mikrorajone, gatvėje ir įsiveržę į namus, apiplėšinėja žmones ir grobia jų daiktus.

Pagal nukentėjusiųjų nurodytus požymius, įtariama, plėšimus vykdžiusi grupė apie 19 val. jau buvo sulaikyta - 20-metis L. S, 19-metis N. K ir 22-jų mergina S. S.

Įtariama, kad jie rugpjūčio 8-ąją apie 17.30 val. K. Kalinausko gatvėje, grasindami daiktu panašiu į pistoletą, 20-mečiui šiauliečiui papurškė į veidą dujų, jį sumušė, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir piniginę, kurioje buvo asmens dokumentai bei 8 990 litų.

Apie 18.00 val. Joniškėlio gatvėje, užėję į 85-erių metų A. L., namą, taip pat grasindami šeimininkei daiktu, panašiu į pistoletą, bei papurškę dujų į veidą, pagrobė 200 litų ir vyno butelį.

Už pusvalandžio grupelė jau plėšikavo Dubijos gatvėje. Čia jie įsiveržę į 83-ejų metų S. D. namus, pagrobė šeimininkės pasą ir pakelį kavos.

Sulaikymo metu L. S. nustatytas 1,82 prom., N. K. - 0,42 prom., ir S. S. - 2,07 prom. girtumas. Pas juos rasta dalis nukentėjusiųjų žmonių daiktų.

Dėl plėšimų pradėti ikiteisminiai tyrimai. Įtariamieji uždaryti į areštinę. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės.

Visi sulaikytieji gerai žinomi teisėsaugai. Mergina ne kartą teista dėl vagysčių ir plėšimų. Šiuo metu Šiaulių miesto policijos komisariate pradėti trys ikiteisminiai tyrimai dėl 2011 metų vasarą jos padarytų nusikaltimų.

L. S. ir N. K. taip pat ne kartą teisti dėl plėšimų ir vagysčių.

Įtariama, kad ši sulaikytųjų grupė galėjo įvykdyti ir daugiau nusikaltimų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder