Saugaus eismo dieną lėkė 126 km/h greičiu

Saugaus eismo dieną lėkė 126 km/h greičiu

Vakar visi pėsti, raiti ir ratuoti minėjo Saugaus eismo dieną. Klaipėdos apskrities policija kvietė visus eismo dalyvius būti tolerantiškesniems ir draugiškesniems kelyje, pagalvoti apie savo ir kitų eismo dalyvių saugumą, nepamiršti jog apgalvotas ir ramus elgesys prie vairo yra garantas, jog saugiai pasieksite savo kelionės tikslą.

Saugaus eismo dienos minėjimas uostamiestyje prasidėjo šv. Mišiomis Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje, Klaipėdos apskr. vyriausiajame policijos komisariate Prevencijos skyriaus pareigūnai jau antrus metus rengė saugiausio darželio konkursą, kuriame šiemet varžėsi 9 komandos iš Klaipėdos miesto, na o Kelių policijos tarnybos specialistai prekybos centre „BIG“ vedė saugaus eismo pamoką visiems eismo dalyviams.

Visoje Klaipėdos apskrityje vakar visą dieną Kelių policijos tarnybos pareigūnai vykdė sustiprintą eismo ir greičio bei vairuotojų blaivumo kontrolę, tikrino ar vaikai vežami jų amžių atitinkančiose automobilinėse kėdutėse, ar savo pareigos eiti per kelią tik tam pritaikytose vietose, nepamiršta pėstieji. Iki 14 val. šiandien mieste buvo užfiksuota 19 greičio viršijimo atvejų, dauguma vairuotojų greitį viršijo 10-15 kilometrų, tačiau absoliutus popietės „rekordininkas“ buvo H. Manto gatve lėkęs BMW – jo greitis buvo net 126 km/h.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder