Sąmyšį sankryžoje sukėlusi vairuotoja spruko

Sąmyšį sankryžoje sukėlusi vairuotoja spruko

Pirmadienį per pietus miesto centre esančioje judrioje sankryžoje įvyko avarija, dėl avarinės situacijos galimai kalta vairuotoja iš šios vietos nuvažiavo net nestabtelėjusi.

Iš Galinio Pylimo gatvės į Pilies gatvę suko kažkoks automobilis, su kuriuo susidūrimo išvengti bandė ir staiga stabdė nuo Minijos gatvės į sankryžą įvažiavęs bei pirmumo teisę turėjęs "Volkswagen Golf", o pastarajam į galą rėžėsi paskui važiavęs "Citroen C5".

Tas, iš Galinio Pylimo išsukęs automobilis po įvykio net nesustojo ir nuvažiavo toliau, apgadintų automobilių vairuotojai nespėjo tiksliai įsiminti, koks tai buvo automobilis.

Tačiau avarijos liudininkai spėjo įsidėmėti jo markę (2008 m. pagaminta "Toyota Corolla"), valstybinius numerius (DNG833) bei tai, kad jį vairavo garbanota blondinė. Bent jau taip pasakojo avariją mačiusi į VE.lt redakciją paskambinusi moteris.

Visa tai turėtų užfiksuoti ir šioje sankryžoje eismą stebinčios vaizdo kameros, tad jeigu reikės, paslaptingąją vairuotoją rasti bus tikrai nesunku.

"Balticum" TV laida "Reidas" - pirmadieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder