Recidyvistui į Vokietiją išplaukti nepavyko

Recidyvistui į Vokietiją išplaukti nepavyko

Ketvirtadienį pasieniečiai sulaikė iš Klaipėdos keltu į užsienį bandžiusį išvykti vyrą, kuris ilgiau nei pusmetį slapstėsi nuo policijos.

Įtariamąjį nusikaltimo padarymu Klaipėdos uoste ketvirtadienį vakare sulaikė VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės pasieniečiai. Pasirinktinio patikrinimo metu jie Malkų įlankos kontrolės punkte nustatė, kad keltu į Vokietiją išplaukti norėjusio 39-erių vyro nuo 2010-ųjų birželio ieško Kauno policija.

Niekur gyvenamosios vietos nedeklaravęs vyras įtariamas vagyste. Kai VSAT pareigūnai jį sulaikė, paaiškėjo, kad tai pavojingu recidyvistu pripažintas asmuo – jis yra įkliuvęs už plėšimą, sukčiavimą, chuliganizmą, vagystes.

Sulaikytąjį uostamiesčio pasieniečiai perdavė paieškos iniciatoriams.

Klaipėdos uoste pasieniečiai pasirinktinių patikrinimų metu patikrina apie 4 proc. Šengeno vidaus reisais plaukiančių asmenų.

Iš viso šiemet pasieniečiai jau sulaikė 67 asmenis, kurių už įvairius nusikaltimus ir pažeidimus ieškojo Lietuvos ir užsienio šalių teisėsaugininkai. Daugiausiai tokių teisingumo bandžiusiųjų išvengti VSAT pareigūnams įkliuvo oro uostuose, ypač Vilniaus, - 24.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder