Prostitutė imasi vadybos

Prostitutė imasi vadybos

Vietoj perkamų kūniškų malonumų ištroškusių klientų jais apsimetusių policininkų vizito sulaukusi Klaipėdos prostitucijos veteranė Lina Gaubytė nesitikėjo, kad ne tik sulauks administracinės nuobaudos, bet ir užsidirbs dar vieną teistumą.

Klaipėdos miesto apylinkės teismas vasarą 38 gimtadienį švęsiančią L.Gaubytę pripažino kalta dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu ir nedidelio kiekio narkotikų įgijimo ir laikymo, neturint tikslo platinti. Ne kartą jau teistai moteriai skirta bausmė subendrinta su dviem, kurias ji (heroino laikymas ir bandymas papirkti policininką) išklausė praėjusių metų rudenį uostamiestyje ir Trakuose. Klaipėdietė privalės atlikti 50 parų areštą ir sumokėti 760 eurų baudą.

Šis verdiktas L. Gaubytę labai nuliūdino. Ji ašaromis pratrūko vos išgirdusi prokurorės prašymą uždaryti ją į areštinę. Siekdama sušvelninti bausmę, prostitutė teisėjai suokė, kad bandys keisti savo gyvenimo būdą.

„Nebejauna esu. Prostitucija nėra pats lengviausias būdas prasimanyti pinigų. Pabandysiu keistis, imtis ko nors nesusijusio su prostitucija - gal vadybos“, - vargu ar pati tikėjo savo žodžiais Klaipėdos priklausomybės ligų centro įskaitoje dėl priklausomybės nuo kelių narkotinių ir kitų psichoaktyvių medžiagų sindromo esanti klaipėdietė.

Aštuonias klases baigusi L.  Gaubytė labai gerai žinoma ne tik pajūrio teisėsaugininkams, bet ir „plaštakių“ klientams. Prostitucija ji užsiima jau apie 20 metų ir yra už tai ne kartą bausta. Kartu su kolege Aiva Tumėnaite pagarsėjo, kai jų kūnus pirkdavusius vyrus apsvaigindavo klofelinu ir apvogdavo. Prostitučių aukomis tapdavo ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai.

Dujinį pistoletą ir beveik 1 gramą kanapių pas L. Gaubytę policininkai rado, kai jos namuose apsilankė vykdydami prevencinę priemonę „Plaštakė“. Pasinaudoję skelbimu dėl teikiamų erotinio masažo paslaugų, pareigūnai apsimetė klientais ir susitarė dėl seksualinių paslaugų. Kitos uostamiesčio prostitutės teisėsaugininkams yra prasitarusios, kad esant progai L.Guobytė nevengia apiplėšti jos paslaugomis pasinaudojusių vyrų.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder