Prisigėrė važnyčiotoja, bet kentėjo arklys

Prisigėrė važnyčiotoja, bet kentėjo arklys

Ketvirtadienio naktį sostinės policijos pareigūnams teko atlikti gana retą jiems užduotį - iškinkyti sulaikytos ir į blaivyklą nugabentos girtos važnyčiotojos iš vežimo arklį. Deja, tai - ne nusikaltėlius vaikytis.

Sostinės kelių policijos pareigūnai ketvirtadienio naktį turėjo pasikrapštyti akis, kad įsitikintų, ar nesapnuoja Baltupių mikrorajono Didlaukio gatvės važiuojamojoje dalyje išvydę arklio traukiamą vežimą. Kilus įtarimų, kad vadeliotoja neblaivi, arklys buvo sustabdytas. Įtarimai pasitvirtino: Vilniaus rajono Užugriuvio kaimo gyventoja buvo išgėrusi.

Paryčiais moteris kartu su arkliu ir vežimu buvo pristatyta į Vilniaus 1-ąjį policijos komisariatą. Surašius administracinių teisės pažeidimų protokolą, ji buvo išvežta į nakvynės namus išsiblaivyti, o štai ką daryti su jos turtu - klausimas. Arklys ir vežimas - ne automobilis, automobilių saugojimo aikštelėje jo nepaliksi. Todėl visa tai nakčiai buvo palikta prie to paties policijos komisariato.

Deja, arkliui nakvynė nebuvo itin patogi, nes neatsirado policijos pareigūno, kuris mokėtų iškinkyti arklį! Teko jį su visu vežimu pririšti prie medžio. Laimė, be naktipiečių arklys neliko - viena savivaldybės įmonė jam atvežė šieno. Rytą išsiblaiviusi šeimininkė atgavo savo turtą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder