Priešingoje eismo juostoje - kruvino ir neblaivaus aštuoniolikmečio vairuojamas automobilis

Priešingoje eismo juostoje - kruvino ir neblaivaus aštuoniolikmečio vairuojamas automobilis

Klaipėdos rajone, magistralėje Kaunas - Klaipėda, ties Vėžaičių gyvenviete apie 14 val. 30 min. susidūrė dvi transporto priemonės po to, kai viena iš jų važiavo prieš eismą. 

Avarija įvyko, kuomet krovininio sunkvežimio vairuotojas norėjo iš magistralės pasukti link Veiviržėnų, tačiau staiga nuo kalno parvažiavęs automobilis "Opel Vectra" trenkėsi į sunkvežimio priekį. Sunkvežimio vairuotojas vengdamas susidūrimo suko vairą į dešinę, tačiau viskas buvo taip netikėta, kad po susidūrimo jis atsidūrė griovyje.

Iš automobilio "Opel vectra" išlipo du vaikinai ir dvi merginos. Merginos, supratusios, kad netrukus gali pasirodyti policija, dingo, o vairuotojas buvo kruvinas ir sunkvežimio vairuotojui sakė, jog jokios avarijos čia nėra. Taškydamasis krauju jis bandė išstumti sunkvežimį iš sniego pusnų į kelią.

Atvykus policijai paaiškėjo, kad 18-metis automobilio "Opel vectra" vairuotojas vėžaitiškis Tadas, vairavęs mamos mašiną, niekada neturėjo vairuotojo pažymėjimo ir yra neblaivus. Jam nustatytas vidutinis 2.40 prom. girtumas.

Kodėl važiavo prieš eismą magistrale, Tadas nesugebėjo paaiškinti. Sakė, kad draugą Paulių ketino po baliaus pirtyje parvežti namo į Girininkų kaimą. Tačiau papriekaištavus, kad tas kaimas yra visai kitoje pusėje, Tadas tik parodė špygą.

Beje, vairuotojas išsikruvino ir susižeidė ne per avariją, o per orgijas pirtyje. Dabar jo laukia 5000-5500 litų bauda.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder