Prie Vėžaičių apsivertė autobusas, žuvo žmogus, 6 sužeisti

Prie Vėžaičių apsivertė autobusas, žuvo žmogus, 6 sužeisti

Policijos departamento duomenimis, sausio 21 d. apie 3 val. 20 min. Klaipėdos rajone, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, 288-ame km, ties Vėžaičiais, keleivinis autobusas „Setra“, priklausantis Vilniaus autobusų parkui, vairuojamas vairuotojo (g. 1956 m.), kliudė tarp kelkraščio ir pirmos eismo juostos stovintį lengvąjį automobilį „Volvo“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Autobusas važiavo iš Vilniaus į Klaipėdą.

Avarijos metu vienas žmogus žuvo. Ant šono nuvirtusiame autobuse buvo 8 keleiviai ir du vairuotojai. Į ligoninę išvežti 6 sužaloti keleiviai.

Magistralėje autobuso vairuotojas, bandydamas apvažiuoti prieš tai avarijas patyrusius automobilius (vienas buvo atsitrenkęs į atitvarus, kitas apsisukęs kelyje), nesuvaldė autobuso.

Per avariją žuvo antrasis vairuotojas,  (g. 1964 m.), sėdėjęs keleivio vietoje už vairuotojo. Vyriškis iškrito per virstančio autobuso langą ir buvo prispaustas. Autobusą vairavęs vyras pasakojo, kad apie 3 val. Kryžkalnio autobusų stotyje pasikalbėjo su kolega, kuris važiavo nuo Klaipėdos, apie tai, kad kelias nuo pajūrio geras, neslidus.

Vyriškio teigimu, iki avarijos jis važiavo 80 km/val. greičiu.

Per eismo įvykį ukentėjo keleiviai: Baltarusijos Respublikos pilietė (g. 1984 m.), jaunuolis (g. 1993 m.), mergina (g. 1996 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę bei dvi merginos (g. 1997 m.), jaunuolis (g. 1995 m.), kurie, suteikus medikų pagalbą, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder