Policininkams savaitgalį darbo netrūko

Policininkams savaitgalį darbo netrūko

Ilgąjį savaitgalį ypatingai daug darbo turėjo Klaipėdos policijos patruliai.

Kelių eismo taisyklių laikymuisi kontroliuoti surengtų reidų metu nubausta 15 pėsčiųjų, 12 saugos diržų nenaudojusių asmenų, stebėjo, ar Kovo 11-ąją iškeltos valstybės vėliavos (nustatyta 15 pažeidimų), skubėjo reaguoti į pranešimus apie nusikaltimus, konfliktus šeimose, triukšmą.

Kovo 10-13 dienomis, įtariant vagystėmis, turto sunaikinimu, sveikatos sutrikdymu ir kt., sulaikyti 25 asmenys. Be to, 95 piliečiai nusižengė administracinės teisės reikalavimams. 2 iš jų „pastebėjo“ vaizdo kameros. 85 žmonės prasikalto Kelių eismo taisyklėms.

Patruliai savaitgalį gavo ne vieną pranešimą apie asmenis, besisvaiginusius narkotinėmis medžiagomis. Į komisariatus 11 jaunuolių su įtartinais paketėliais buvo nugabenti iš laiptinių, naktinių klubų. Maža to, kad turėjo, kaip įtariama, neleistinų medžiagų, vienas iš jų slėpė ir kastetą.

Sulaikyti 7 svetimo turto gadintojai. Du jaunuoliai, iš kurių vienas buvo ieškomas, kovo 11 d. susimušė degalinėje. Jie sulaužė baldus, sudaužė indus. 1986 m. gimęs A. G. ir 1982 m. gimęs D. K. pristatyti į 2 PK.

Kovo 12 d. Šilutės plente dešimtmetis ir vienuolikmetis įskėlė automobilio BMW priekinį stiklą. Su vaikų tėveliais kalbėsis komisariato pareigūnai.

Kovo 13 d., apie vidurnaktį, neblaivūs A. Ž., gimęs 1989 m., V. M., gimęs 1991 m., bei R. B., gimęs 1986 m., Baltijos pr. spardė automobilių veidrodėlius. Sugadintos 2 mašinos. Patruliai "palydėjo" jaunuolius į 2 policijos komisariatą.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder