Policininkai sulaikė mažuosius grafitininkus

Policininkai sulaikė mažuosius grafitininkus

Savaitgalį Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė du vaikus, iš kurių vienas dažais tepliojo elektros skydinės sienas, o kitas žymekliu apipiešė autobusą.

Penktadienį, apie 16 val., gautas pranešimas, kad Budelkiemio gatvės namo kiemo vaikų žaidimų aikštelėje stovi kažkoks automobilis. Atvykę patruliai pamatė, kaip nepilnametis piešia dažais ant elektros skydinės. Tai buvo 2000 m. gimęs A. G., kuris visaip bandė ištrūkti iš pareigūnų rankų, mosikavo ir spardėsi, norėdamas pabėgti. Patruliai nuvežė vienuolikmetį į miesto antrąjį policijos komisariatą.

Antrasis tik metais vyresnis "dailininkas" sulaikytas sekmadienio popietę Šilutės plente. 1999 m. gimęs R. K. žymekliu "gražino" autobuso šonus.

Praėjusio penktadienio vakarą viename Debreceno g. namo bute buvo iškilusi grėsmė pačių policijos patrulių sveikatai. Atvykus į butą, iš kurio sklido labai garsi muzika, šeimininkė paaiškino pareigūnams, kad jos vyras be perstojo vartoja alkoholį ir taip klausosi muzikos kūrinių. 1969 m. gimęs melomanas S. K. buvo nusiteikęs agresyviai ir, bendraudamas su policininkais, iš kišenės išsitraukęs atsuktuvą juos puolė. Tuomet pareigūnams teko panaudoti kovinių imtynių veiksmus bei antrankius. S.K. pristatytas į Antrąjį policijos komisariatą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder