Policininkai atsisakė trijų vairuotojų kyšių

Policininkai atsisakė trijų vairuotojų kyšių

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai tris incidentus, kuomet Kelių eismo taisyklių pažeidėjai nesėkmingai bandė papirkti policijos pareigūnus.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 4.50 val. Kaune, Savanorių pr., M.U. (gim. 1984 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (0.57 prom. alkoholio) ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės patruliams siūlė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 11.40 val. Šiauliuose, Baisiogalos g., D.J. (gim. 1984 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1.19 prom. alkoholio) ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo bei automobilis neapdraustas privalomuoju civiliniu draudimu, Šiaulių apskrities VPK Patrulių rinktinės patruliams davė 100 litų kyšį.

Taip pat ketvirtadienį apie 18.30 val. Kazlų Rūdoje, Marijampolės g., A.A. (gim. 1984 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį neužsisegęs saugos diržo, Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus Kelių patrulių būrio patruliui davė 50 litų kyšį.

Pinigus tarnybiniame automobilyje vairuotojas padėjo tarp priekinių sėdynių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder