Policija nustatė asmenį, kuris partrenkė berniuką

Policija nustatė asmenį, kuris partrenkė berniuką

Penktadienio rytą, apie 07.18 val. Tauragėje, per perėją einantį septynerių metų berniuką partrenkė sunkvežimis. Vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo. Policija skelbia nustačiusi asmenį, įtariamą mažamečio partrenkimu, praneša LRT RADIJAS.

„Apie 7 valandą ryte buvo gautas pranešimas, kad Dariaus ir Girėno gatvėje, prie prekybos centro, ant važiuojamosios kelio dalies prie pėsčiųjų perėjos rastas partrenktas ir mirtinai sužalotas 7-erių metų berniukas. Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos, kad atsilieptų eismo įvykio liudininkai, kurie galbūt matė, kaip transporto priemonė partrenkė mažametį. Įvykį mačiusius ir galinčius suteikti naudingos informacijos policija prašo informuoti bendruoju pagalbos telefonu“, – LRT RADIJUI sakė Tauragės policijos atstovė Lina Banienė.

Berniuką mirtinai partrenkęs sunkvežimis su savim vežėsi medžio smulkinimui skirtą įrangą.

Įvykį mačiusius ir galinčius suteikti naudingos informacijos prašome apie tai informuoti: Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270; Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952; Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policija prašo atsiliepti nuotraukoje esančios transporto priemonės savininką, kuris stovėjo prie pėsčiųjų perėjos ir matė eismo įvykį.

Taip pat policija prašo visų vairuotojų, kurie nuo 7 val. ryto važiavo šituo kelio ruožu ir turėjo vaizdo registratorius, atsiliepti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder