Policija ieško dingusiųjų be žinios

Policija ieško dingusiųjų be žinios

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusių be žinios piliečių ir prašo žmonių pagalbos.

1965 m. gimusi Naikupės gatvės gyventoja Larisa Antoškina rugsėjo 16-osios vakare išėjo iš savo namų ir daugiau iki šiol negrįžo. Jos požymiai: apie 170 cm ūgio, veidas apvalus, kakta vidutinė, antakiai išlenkti, juodi, akys apvalios, didelės, rudos, vidutinio kūno sudėjimo, smakras nusklembtas, plaukai tiesūs, dažyti juodai, trumpai kirpti.

Artimieji ir policija taip pat ieško Karinos Beleičevos (gim. 1992 m.), kuri iš namų Sausio 15 gatvėje spalio 1-osios ryte išėjo į Klaipėdos kolegiją ir daugiau negrįžo. Merginos požymiai: apie 170 cm ūgio, antakiai tiesūs, juodi, platūs, akys rudos, apvalios, įdubusios, nosis vidutinė, ausys, vidutinės, plaukai tiesūs, iki pečių, nudažyti ryškiai oranžine spalva. Ant kairės rankos riešo yra herogligfo, ant kitos rankos alkūnės - penkiakampės žvaigždutės, ant dešinės kojos blauzdos - žuvytės tatuiruotė. K. Beleičeva buvo apsirengusi raudonos spalvos puspalčiu, juodos splavos marškinėliai, rudos spalvos džemperiu su gobtuvu, juodais džinsais, avėjo baltos spalvos sportiniais bateliais.

Asmenis turinčius duomenų, apie dingusiąsias, pažinojusius jas,  palaikančius ryšį su jomis ar turinčius kitos informacijos, prašome pranešti tai telefonais (8-46) 354 164 arba skambinkit 02(112).

Klaipėdos rajono policijos komisariatas ieško dingusio be žinios Stasio Ežerskio (gim. 1932 m.), kuris rugsėjo 21 d. iš namų Kukliškių kaime išėjo į mišką grybauti ir dingo be žinios. Vyras buvo apsirengęs baltai melsvais marškiniais, tamsiu puspalčiu, juodomis kelnėmis, raudonos spalvos vasarine kepure su užrašu USA bei guminiais batais. Asmenis turinčius apie S.Ežerskio buvimo vietą skambinti telefonais 8-698 70 882 arba 112.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder