Policija demaskavo kontrabandiniais rūkalais bei svaigalais "dėl infliacijos" apsirūpinusią kaunietę

Policija demaskavo kontrabandiniais rūkalais bei svaigalais "dėl infliacijos" apsirūpinusią kaunietę

Kauno policija, vienos kaunietės namuose atliktos kratos metu aptikusi itin didelį kiekį cigarečių pakelių, paženklintų Rusijos ir Baltarusijos banderolėmis, bei kelis šimtus litrų alkoholio, pradėjo ikiteisminį tyrimą. Įtariamoji teisinosi visa tai įsigijusi savo lėšomis, baimindamasi infliacijos.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovo Kęstučio Kasciukevičiaus, kontrabandinių prekių paiešką šios moters namuose atliko Kauno miesto Centro policijos komisariato Aleksoto policijos nuovados pareigūnai drauge su kolegomis iš Kauno apskr. VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos.

Per kratą Suvalkiečių gatvėje, pilietės E. S. (gimusios 1960 m.) gyvenamojoje vietoje rasta 16 750 cigarečių pakelių, paženklintų Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos banderolėmis, bei 39 plastikinės 5 l talpyklos skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą, ir 108 stikliniai 1 l talpos buteliai su užrašu „Stolichnaya vodka", gamykliniu užsukimu, be banderolių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder