Po girtų sukeltos avarijos - Andželos akibrokštas

Po girtų sukeltos avarijos - Andželos akibrokštas

Antradienį, apie 23 val., Klaipėdoje, Smiltelės ir Mogiliovo gatvių sankryžoje, automobilio "Volvo S80", su Jungtinės Karalystės valstybiniais numeriais bei vairu dešinėje pusėje, vairuotojas nesugebėjo sustoti prieš priekyje stabdžiusį ir į Mogiliovo gatvę ketinusį pasukti automobilį "Renault Scenic".

Po stipraus smūgio prancūziškas automobilis atsidūrė priešingos krypties eismo juostoje. "Renault Scenic" vairuotojas Vladimiras B. skundėsi kaklo skausmais, tačiau medikų pagalbos atsisakė.

Į įvykio vietą buvo iškviesta policija, nes "Volvo" ekipažas buvo aiškiai neblaivus. Atvykus policijos patruliams, du girti vyrukai niekaip negalėjo papasakoti, kuris vairavo, rodė pirštais vienas į kitą, klegėjo, pasakojo nešvankias istorijas.

Jiems besilinksminant įvykio vietoje pasirodė visiškai girta pilietė Andžela, kuri pareiškė, kad yra automobilio savininkė ir vieno iš "Volvo" vyrukų žmona, sėdo prie mašinos vairo ir tikino, kad tai ji vairavo automobilį. Teigė, kad ji nori būti kalta dėl avarijos.

Deja, Andželos nelaimei, liudininkai ir "Renault Scenic" vairuotojas iš karto po mašinų susidūrimo jokių moterų ir dar girtų nematė.

Visi trys, Andžela ir du vyriškiai iš "Volvo", nuvežti į Klaipėdos kelių policijos biurą, kur toliau aiškinamasi, kas vairavo automobilį.

"Balticum“ TV laida "Reidas“ – antradieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder