Po avarijos automobilyje rastas vairuotojo kūnas su peiliu krūtinėje

Po avarijos automobilyje rastas vairuotojo kūnas su peiliu krūtinėje

Trečiadienio naktį į naujojo turgaus komplekso sieną  atsitrenkus automobiliui jame aptiktas negyvo klaipėdiečio kūnas. Po mįslingos avarijos neatmetama ir žmogžudystės versija, mat velionio krūtinėje styrojo peilis.

Po 3.30 val. - panašiu laiku apie įvykį pranešta Bendrajam pagalbos centrui - nuo automobilių stovėjimo aikštelės pusės važiavusi "Audi A6" trenkėsi į naujojo turgaus į estakados sieną. Spėjama, kad greitis buvo didelis, mat po smūgio iš automobilio iškrito greičių dėžė, smarkiai deformuotas korpusas.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams ir Kelių policijos pareigūnams paaiškėjo, kad vairuotojas yra žuvęs, tačiau pastebėta dar viena neįprasta aplinkybė - jauno vaikino krūtinėje styrojo peilis. Pagal rastus dokumentus nustatyta žuvusiojo asmenybė - tai 1990 m. gimęs klaipėdietis Mantas K., o automobilis priklauso jo mamai.

Įvykis tiriamas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Jeigu ne peilis, avarijos aplinkybės sutaptų bent su keliomis mūsų kraštuose įvykusiomis avarijomis, kurias vairuotojai sukėlė specialiai, siekdami nusižudyti.

2004-ųjų gegužės 27-osios pavakarę, kelyje Klaipėda-Šilutė, ties Jakais, 30 metų odontologo Mariaus M. vairuojamas automobilis "Toyota Corolla" dideliu greičiu išvažiuoja į priešingos krypties eismo juosta ir trenkiasi į sunkvežimį. Įvykio metu sumaitotas ne tik lengvasis automobilis, bet ir jame buvęs vienintelis vairuotojas, Jis žuvo iš karto. Neatmetama, kad avarija sukelta tyčia, siekiant nusižudyti.

2007 metų spalio 22-osios vakare Klaipėdoje, Herkaus Manto gatve miesto centro link itin greitai važiuojantis  automobilis "Audi 80" trenkiasi į po geležinkelio viaduku esančią raudonų plytų sieną. Mašinoje aptinkamas tik vairuotojo kūnas be gyvybės ženklų, nustatoma, kad tai 44 metų klaipėdietis Saulius M. Stabdymo žymių nerasta, ir vėl iškeliama savižudybės versija, kurią tik patvirtina artimieji, policijai pranešę apie rastą atsisveikinimo laiškelį.

2008-ųjų birželio 27 dienos rytas, Palanga. Stebint būriui poilsiautojų ne tik centrine J. Basanavičiaus gatve, bet ir Palangos tiltu praskrieja "Audi 100 Avant", pralaužia statinio pabaigoje esančius turėklus ir krenta į jūrą. Mašinoje aptinkamas vairuotojo - 32 metų Kęstučio B. - kūnas, medikams gyvybės į jį įpūsti jau nepavyksta. Ekspertai palaikuose aptinka alkoholio pėdsakų, liudytojai teigia, kad kavinę Palangoje valdžiusiam vyrui nesisekė verslas, asmeninis gyvenimas ir jis prieš įvykį prabilęs apie pasitraukimą iš gyvenimo.

2009 metai, ankstus birželio 6-osios rytas, Klaipėda, Joniškės gatvė. Į tilto per Danę atramą trenkiasi nuo miesto centro kapinių link važiavęs naujas automobilis "Honda Accord". Vėl didelis greitis (spidometro rodyklė užstrigo ties 120 km/h padala), jokių stabdymo žymių, automobilyje - vienas žmogus - 1977 m. gimęs Olegas G. Jo gyvybė dar rusena, tačiau vėliau užgęsta ligoninėje. Pareigūnai ir vėl kalba apie savižudybę.

2012 metų birželio 23-iosios rytas, Kretinga. Dar prieš 7 valandą Savanorių gatve didesniu nei leistina greičiu važiavęs automobilis "Volkswagen Vento" T formos sankryžoje su Vilniaus gatve niekur nepasuka ir trenkiasi į akmeninę senųjų miesto kapinių tvorą. Mašina užsidega, atvykus specialiosioms tarnyboms vairuotojas randamas be gyvybės ženklų. Tai - 1987 m. gimęs vietos gyventojas Edmundas Š. Spėjimus apie savižudybę tik patvirtina trumpoji SMS žinutė su atsisveikinimo tekstu, velionio prieš avariją išsiųsta artimiesiems.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder