Plėšikas elektros šoku žemaitės neįveikė

Plėšikas elektros šoku žemaitės neįveikė

Net ir nupurtyta elektros šoko pusamžė plungiškė sugebėjo apsiginti nuo į jos namus bandžiusio įsibrauti gerokai jaunesnio plėšiko.

Plungės Mačernio gatvėje stovinčiame bendrabutyje gyvenanti 55 metų moteris, neįtardama nieko blogo, buto duris nepažįstamam jaunuoliui atidarė užvakar, apie 10.30 val. Nekviestas svečias iš karto panaudojo elektros šoką ir bandė įsiveržti į vidų.

Tačiau elektros nupurtyta šeimininkė sugebėjo pasipriešinti užpuolikui ir po neilgų grumtynių išstūmė jį pro duris į koridorių. Į įvykio vietą operatyviai atskubėję policininkai sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą 19-metį Šiaulių gyventoją Petrą G.

Į areštinę dviem paroms uždarytam vaikinui gresia baudžiamoji atsakomybė už plėšimą ir bandymą įvykdyti nusikaltimą. Nusikaltimo metu jis buvo blaivus. Pasak Plungės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkės Loretos Tamaliūnaitės, šiaulietis panaudojo žibintuvėlį su elektros šoko įrenginiu. Pastarasis priskiriamas D kategorijos nešaunamiesiems ginklams, ir nors jį galima įsigyti legaliai, nešiotis draudžiama.

Niekur nedirbantis Petras G. Plungėje svečiavosi pas draugus. Šie gyvena tame pačiame gerai policininkams žinomame bendrabutyje, kuriame ir įvykdytas plėšimas. Aiškinamasi, ar prie šio nusikaltimo negalėjo prisidėti daugiau asmenų. Pirminiais duomenimis, plėšikas savo auką pasirinko visai atsitiktinai.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder