Peiliu sužalotas taksistas į ligoninę atvyko pats

Peiliu sužalotas taksistas į ligoninę atvyko pats

Naktį į penktadienį Šiaulių medikų pagalbos prireikė 54-erių taksi vairuotojui, kurį Šiaulių rajono Noreikių kaime peiliu sužalojo klientas.

Dėl durtinių žaizdų galvoje ir kakle vyras buvo paguldytas į ligoninę ir skubiai operuotas. Pagerėjus sveikatos būklei pacientą ketinta išleisti gydytis ambulatoriškai.

Nukentėjusysis policijos pareigūnams pasakojo, kad vėlų ketvirtadienio vakarą į jo vairuojamą automobilį Draugystės prospekte Šiauliuose įsėdęs keleivis paprašė nuvežti į sodų bendriją netoli Šiaulių esančiame Noreikių kaime.

Taksistas su klientu kelionės tikslą pasiekė apie vidurnaktį. Į sodų bendrijos Švendrelio gatvę atvežtas vyras susimokėjo už kelionę, tačiau, laukdamas grąžos, netikėtai puolė badyti taksistą peiliu.

Gelbėdamasis nuo peilio dūrių taksistas iššoko iš automobilio. Chuliganas jo nepersekiojo – išlipo iš mašinos ir pasišalino.

Sužalotam taksi vairuotojui iš žaizdų veržėsi kraujas, todėl jis nedelsdamas sėdo į savo automobilį ir nuvažiavo į Respublikinę Šiaulių ligoninę.

Ikiteisminį tyrimą dėl sveikatos sutrikdymo pradėję Šiaulių rajono policijos pareigūnai įtariamojo kol kas nesurado.

Spėjama, kad taksistas galėjo būti užpultas siekiant atimti pinigus. Pirminiais duomenimis, niekadėjui pinigų pagrobti nepavyko.

Ar nusikaltėlis spėjo ką nors pasičiupti iš mašinos, dar tikslinama. Paaiškėjus, kad taksisto užpuolikas ką nors pagrobė, jo padaryta nusikalstama veika gali būti perkvalifikuota į plėšimą. Tokiu atveju nusikaltėlio lauktų griežtesnė atsakomybė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder