Peiliu nužudyti du žmonės, dar du sužaloti

Peiliu nužudyti du žmonės, dar du sužaloti

Praėjusią parą ne vienas Lietuvos gyventojas švaistėsi peiliu. Policija praneša apie du nužudytus ir du sužalotus žmones:

Spalio 2 d. apie 13 val. Pakruojo r., Gačionių k., Mokyklos g., namuose, rastas R.F. (gimusio 1960 m.) lavonas su durtine žaizda kakle. Įtariamasis V.K. (gimęs 1984 m.) uždarytas į areštinę.

Spalio 2 d. apie 21 val. 15 val. Panevėžyje, Aukštaičių g., namuose, rastas A.P.B. (gimusio 1943 m.) lavonas su durtinėmis žaizdomis krūtinėje ir pilve. Įtariamoji žmona J.B. (gimusi 1949 m.) uždaryta į areštinę.

Spalio 2 d. į Vilniaus ligoninę pristatytas ir dėl daugybinių pjautinių žaizdų kūne paguldytas S.O. (gimęs 1978 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 17 val. Vilniuje, Rodūnios kelyje, buvo užpultas ir sužalotas peiliu. Kitas įvykio aplinkybes paaiškinti atsisakė.

Spalio 2 d. apie 20 val. Visagine, Veteranų g., bute, kilus ginčui, O.V. (gimusi 1947 m.) gindamasi nuo neblaivaus vyro J.V. (gimusio 1952 m.) sužalojo jį peiliu. Nukentėjusysis dėl durtinės žaizdos krūtinėje gydomas ambulatoriškai. Įtariamoji neblaivi (1,09 prom. alkoholio) O.V. po apklausos paleista.

 

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder