Pažadais pinigus išviliojęs vyras užtarimo nesulaukė

Pažadais pinigus išviliojęs vyras užtarimo nesulaukė

Penktadienį Klaipėdos apygardos teismo teisėjai atmetė už apgaulingus darbo pasiūlymus nuteisto vyro apeliacinį skundą.

Nuteistasis E. P. už tai, kad veikdamas bendrai su nenustatytu asmeniu viešai internete pateikė melagingus duomenis apie galimybę suteikti tarpininkavimo paslaugas įdarbinant asmenis Švedijoje. 2009 metų vasario-kovo mėnesiais jis apgavo 14 žmonių ir iš jų surinko 15 tūkst. litų.

Jis Klaipėdos miesto apylinkės teisme nuteistas pernai balandį, vyrui skirta 3 metų laisvės atėmimo bausmė atidedant ją tam pačiam laikotarpiui, per kurį jis įpareigotas neišvykti iš namų ilgiau kaip 7 paroms, taip pat per pusę metų nukentėjusiesiems atlyginti žalą.

Nuteistasis apeliaciniu skundu prašė panaikinti nuosprendį ir jį išteisinti. Nurodė, kad apylinkės teismo teismas neįsigilino į bylos esmę, buvo šališkas, todėl nuosprendis neteisėtas ir nepagrįstas.

Atmesdama E. P. apeliacinį skundą, kolegija padarė išvadą, jog pirmosios instancijos teismas visapusiškai ir išsamiai ištyrė bei tinkamai įvertino byloje esančius įrodymus ir padarė pagrįstą išvadą, kad nuteistasis padarė nusikalstamą veiką ir jį išteisinti nėra jokio pagrindo.

Šis Klaipėdos apygardos teismo nuosprendis gali būti skundžiamas Lietuvos Aukščiausiajam Teismui.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder