Patruliams teko tramdyti ir susimušusias moteris

Patruliams teko tramdyti ir susimušusias moteris

Per savaitgalį, įskaitant ir penktadienį, Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato patruliai gavo 358 pranešimus apie įstatymui prieštaraujančias veikas.

Jiems įkliuvo 13 įtariamųjų nusikaltimais ir 49 administracinės teisės pažeidėjai. Vaizdo stebėjimo kameros padėjo užfiksuoti pažeidimą, dėl kurio policijos komisariate atsidūrė 2 asmenys.

Net keliose pasilinksminimo vietose patruliams savaitgalį teko tramdyti mušeikas, turto gadintojus. 1978 m. gimęs neblaivus M. D. Kulių Vartų gatvėje esančiame bare keikėsi, keliskart smogė žmogui į veidą. 1990 m. gimęs E. D. naktiniame klube J. Janonio gatvėje sulaužė apsaugos darbuotojo radijo stotį. 1988 m. gimusi ištekėjusi moteris L. J. Taikos prospekte esančiame bare sumušė kitą moteriškę.

Šeštadienį, apie 5 val. ryto, Taikos prospekte esančiame klube patruliai sulaikė 2 daugiavardžius kitataučius, gimusius 1978 ir 1988 m., kurie dar spalio mėn. Šilutės rajone iš merginos apgaule išviliojo pinigus.

Pirmadienio naktį, apie 2.30 val., Kalnupės gatvės bute buvo sulaikytas 1992 m. gimęs įtariamasis vagyste. Jis užsidarė svetimame bute, o patruliai, patekę vidun su būsto savininkės atstovais, A. G. sulaikė bei nugabeno į policijos komisariatą.

Praėjusią savaitę patrulių rinktinės pareigūnai taip pat dalyvavo prevencinėje priemonėje "Būk atidus. Saugok save kelyje". Jos metu taisyklėms nusižengė 45 pėstieji ir 13 vairuotojų.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder