Patruliams savaitgaliai - darbymetis

Patruliams savaitgaliai - darbymetis

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, jog patrulių rinktinės pareigūnai savaitgalį skubėjo į naktinius klubus bei barus, kurių klientai konfliktus sprendė kumščiais, sulaikė smurtautoją prieš motiną, stiklų daužytojus ir metalo vagis, tikrino vairuotojų blaivumą.

Pastarosios policinės priemonės, vykdytos šeštadienio vakarą, metu pareigūnai pūsti į alkoholio matuoklį paragino 30 vairuotojų- iš jų 2 buvo neblaivūs.

Dvidešimtmetis Šilutės r. policijos dėl nusikaltimo padarymo ieškotas jaunuolis pats buvo priverstas prašyti pareigūnų pagalbos. Tiesa, basas ir pusnuogis į Minijos gatvėje esančią degalinę atklydęs vaikinas, kurį policininkai nugabeno ligoninėn, iš pradžių pateikė melagingus savo asmens duomenis ir tik vėliau prisipažino esąs 1992 m. gimęs R.G.  Jis sugrąžintas Šilutės r. policijai.

Kovo 11-osios vidurdienį patruliai sulaikė įtariamąjį vagyste Pylimo gatvėje esančioje Evangelikų liuteronų bažnyčioje. Šis, susigriebęs įvairius daiktus, neblaivus gulėjo viename bažnyčios kabinete. Daiktus, kaip spėjama, pavogti įstengęs, bet išeiti nebepajėgęs įtariamasis- 1969 m. gimęs R.Š.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder