Pareigūnams pagelbėjus dvi mažamečių istorijos Kaune baigėsi laimingai

Pareigūnams pagelbėjus dvi mažamečių istorijos Kaune baigėsi laimingai

Pirmadienį Kaune pasiklydo du mažamečiai, bet pareigūnams pagelbėjus buvo sugrąžinti tėvų globon.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Kauno policijos pareigūnams pavyko aptikti 11 metų berniuką, nksti rytą išėjusį į mokyklą iš namų A. Stulginskio gatvėje ir į juos negrįžusį.

Policijos pareigūnai iškart pradėjo paiešką, kai tik sulaukė vienuolikmečio mamos J. K. (gimusios 1982 m.) prašymo. Apklausė artimuosius, draugus, ieškojo asmenų, mačiusių berniuką ar turinčių kitokios reikšmingos informacijos, nustatė paskutinę galimą berniuko buvimo vietą, jo judėjimo kryptis. Prie paieškos prisijungė ir kinologai su tarnybiniais šunimis.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovo Kęstučio Kasciukevičiaus, praėjusią naktį, apie 4.00 val., Kaune, Varnių gatvėje, Patrulių rinktinės Antrojo būrio patruliai rado dingusį mažametį, kuris netrukus buvo perduotas mamai. Berniukas sveikas.

Dar viena istorija nutiko pirmadienį. Vakarop patruliuodami pėsčiomis Laisvės alėjoje, Policijos pareigūnai pastebėjo šalia jų einančią mergaitę, mėlynos spalvos švarkeliu. Mergaitė greta policininkų ėjo bent keletą minučių. Įtardami, kad jai kažko reikia, bet nedrįsta kalbinti pareigūnų, pasiteiravo patys.

Mergaitė paaiškino, kad pasiklydo, neranda mamos darbovietės ir neturi mobiliojo ryšio telefono, todėl negali susisiekti su mama. Mažametė papasakojo, kad jai dailės mokykloje pamokos baigėsi 16.00 val., o mamai buvo pasakiusi, kad jos atvažiuotų 17.15 val. Mokinukė, pastovėjusi lauke ir sušalusi, nusprendė pati nueiti iki mamos darbovietės. Bet eidama pasiklydo. Mergaitė pasakė pareigūnams, kur dirba jos mama. Patruliai palydėjo mažametę ir perdavė ją mamos globon.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder