Pareigūnai surado pagrobtą mergaitę ir sulaikė pagrobėją

Pareigūnai surado pagrobtą mergaitę ir sulaikė pagrobėją

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kauno pareigūnai surado mergaitę, kurią iš Vilijampolėje esančio vaikų darželio teritorijos išsivedė nepažįstamas vyras. Ketvirtadienio naktį policija pranešė, kad mergaitė pristatyta į gydymo įstaigą. Ketvirtadienio rytą mažametė yra su savo artimaisiais, jaučiasi neblogai, LRT televizijai sakė Kauno policijos atstovė Simona Banėnienė.

Policija moters telefoninį pranešimą apie tai, kad viename iš Vilijampolės mikrorajone esančių daugiabučių yra galimai policijos ieškota mergaitė ir vyras, gavo prieš pat vidurnaktį, skelbia lrytas.lt.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai rado ieškotą mergaitę, o netrukus gatvėje sulaikė 1942 metais gimusį vyrą L.V., jis uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę.

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai apie dingusią mergaitę, policija gavo per 10 pranešimų iš gyventojų apie galimas vaiko buvimo vietas, todėl pareigūnai dėkoja žmonėms ir visuomenės informavimo priemonėms už pagalbą ieškant mažametės.

Trečiadienio popietę Kauno policijos pareigūnus ant kojų sukėlė pranešimas apie neeilinį nusikaltimą. Kriminaliniu kontingentu garsėjančioje Vilijampolėje, iš vaikų darželio teritorijos nepažįstamas vyras išsivedė penkerių metukų mergaitę.

Greta vaikų darželio gyvenantys kauniečiai pasakojo, kad jau anksčiau pastebėdavo aplink įstaigą besisukiojantį įtartiną vyrą. Jis esą kalbindavęs vaikus per tvorą ir taip sukėlęs kaimynų įtarimus. Paslaptingasis vyras, anot gyventojų, atitinka apibūdinimą to vyriškio, kuris trečiadienį išsivedė mergaitę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder