Papurškė dujų ir pagrobė žaidimų kompiuterį (video)

Papurškė dujų ir pagrobė žaidimų kompiuterį (video)

Klaipėdos apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai netruko nustatyti asmenis, kurie šių metų pradžioje įvykdė plėšimą panaudoję purškiamas dujas.

Į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi vaikinas, nurodydamas, kad Klaipėdoje, prie Taikos pr. esančio turgaus, buvo apiplėštas pirkėjais apsimetusių asmenų. Pasak nukentėjusiojo, jis patalpino skelbimą į vieną populiarų tinklapį apie parduodamą žaidimų kompiuterį ir netrukus sulaukė nepažįstamo asmens prašymo susitikti apžiūrėti prekę. Į susitikimą tariami pirkėjai atėjo pasiruošę – aptarę būsimą nusikaltimo planą ir apsiginklavę purškiamu dujų balionėliu. Laikydamiesi iš anksto aptartų veiksmų, 1999 m. gimęs įtariamasis ir jam pagelbėti sutikęs 1997 m. gimęs jo draugas apžiūrėjo kompiuterį ir, nusprendę, kad jis vertas parengto nusikaltimo plano, papurškė į nukentėjusįjį dujų. Pačiupę 250 eurų vertės kompiuterį, plėšikai pasišalino.

Abu įtariamieji ankščiau į policijos pareigūnų akiratį nebuvo patekę. Pagrobtas žaidimų kompiuteris rastas ir bus grąžintas nukentėjusiajam.

BK už plėšimą panaudojant nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą numato laisvės atėmimą iki 7 metų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder