Pametė automobilį pėsčiųjų perėjoje

Pametė automobilį pėsčiųjų perėjoje

Mistinė istorija atsitiko Klaipėdoje, kuomet vakarinio transporto piko metu, judrioje Pilies gatvėje ant pėsčiųjų perėjos buvo pamestas automobilis "Seat Toledo", o vairuotojas dingo.

Gali būti, kad pamestojo automobilio vairuotojas, pamatęs netoliese avarijos vietoje dirbančius pareigūnus, kažko išsigando, ir, metęs bet kur mašiną, dingo. Vairuotojas paliko neuždarytą langą, ant galinės sėdynės rasti keli lagaminai. Spynelėje įsilaužimo žymių nerasta.

Policijos patruliai nustatė, kad automobilis "Seat Toledo" priklauso Klaipėdos rajono, Gindulių kaimo gyventojai. Kadangi automobilis nėra pavogtas, jis išvežtas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.

Tačiau tuo metu atsirado automobilio savininkė, kuri pareigūnams papasakojo, kad staiga "sudegė sankaba". Ji pasimetusi išlipo ir išėjo ieškoti pagalbos.

Papriekaištavus, jog vis dėlto buvo galima mašiną nustumti nuo pėsčiųjų perėjos, ji pareiškė: "aš moteris, kaip aš tau ją nusistumsiu".

Policijos pareigūnai į šios istorijos pabaigą pažiūrėjo atlaidžiai: automobilis nuvežtas į servizą, o moteris nenubausta.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder