Palangos pliaže girtus tramdė dujomis ir antrankiais

Palangos pliaže girtus tramdė dujomis ir antrankiais

Savaitgalį tūkstančiams poilsiautojų plūstelėjus prie jūros Palangos gelbėtojams ir su jais budintiems policijos pareigūnams teko pasiraitoti rankoves. Pasak gelbėtojų, didžiausia problema – alkoholio vartojimas viešoje vietoje ir šio veiksmo sukeltų pasekmių šalinimas.

Taip pat teko drausminti šunų savininkus. Be to, nemenką problemą kelia ir nuosavų vandens motociklų savininkai, nesilaikantys nustatytų taisyklių.

Apie vidurdienį centrinėje gelbėjimo stotyje budintys policininkai gavo pranešimą, kad pietinėje pliažo dalyje keli neblaivūs asmenys triukšmauja ir ketina maudytis.

Jie nepaisė budinčių gelbėtojų perspėjimų, todėl buvo iškviesti pareigūnai.

„Nuskubėjome už Mėlynosios vėliavos paplūdimio, Klaipėdos link. Atvykus su policijos pareigūnais paaiškėjo, kad triukšmadariai buvo Latvijos piliečiai.

Jie nepakluso raginimams nebristi į vandenį. Vienas jų reikalavo uniformuoto pareigūno parodyti savo tarnybinį pažymėjimą, vėliau net pasipriešino jam ir kibo šiam į atlapus.

Pareigūnas perspėjo, kad bus panaudotos specialiosios priemonės, tačiau latvis perspėjimo nepaisė. Gavęs dujų porciją šiek tiek aprimo, todėl buvo surakintas ir perduotas atvykusiems patruliams“, – DELFI pasakojo Palangos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vadovas Jonas Pirožnikas.

Pajutę, kad Lietuvos policija netoleruoja girtuokliavimo viešoje vietoje, triukšmadariai tapo labai sukalbami. Atvežti prie patrulių automobilio jie buvo labai geranoriški ir paslaugūs.

Mielai pozavo ir net demonstravo tatuiruotę. „Ją man padarė per tarnybą sovietų armijoje, kurią atlikau Prienuose, artilerijos pulke. Todėl apačioje ir ištatuiruotas žodis „Lietuva“, - gyrėsi aršesnysis triukšmadarys.

Vėliau jam buvo nustatytas dviejų, jo bičiuliui – 1,7 promilės girtumas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder