Pakelės kavinėje šlapinęsis ir mušęsis lenkas pateko už grotų

Pakelės kavinėje šlapinęsis ir mušęsis lenkas pateko už grotų

Pakelės kavinėje Raseinių rajone keturi lenkai šlapinosi viešoje vietoje, vienas jų ėmė vaikytis juos drausminusią moterį ir panaudojo smurtą prieš su ja buvusius du vyrus. Lenkai bandė sprukti, bet buvo sulaikyti.

Raseinių rajone Didžiulių kaime lenkai, apsipirkę kavinėje "Pusiaukelė", nutarė nusišlapinti ant kavinės tvoros. Kavinės svečius drausminti ėmė kavinės lankytoja A. P. Tuomet vienas iš lenkų ją ėmė gainiotis po kavinės kiemą.

Bėgdama A. P. pargriuvo. Kartu su moterimi buvusiems vyrams V. P. ir A. B. padedant jai atsistoti, 21 metų lenkas M. G. sudavė kumščiu V. P. į ranką ir į veidą, po to trenkė A. B. į nosį, kairę ausį ir krūtinę. Jis taip pat visus iškeikė necenzūriniais žodžiais.

Po konflikto Lenkijos piliečiai sėdo į savo automobilį ir automagistrale nuvažiavo link Kauno. Nukentėjusieji užsirašė lenkų automobilio valstybinį numerį ir apie įvykį pranešė policijai. Patruliai lenkų automobilį sulaikė automagistralėje Vilnius-Klaipėda, ties Kauno IX fortu.

M. G. buvo sulaikytas ir atvežtas į Raseinių rajono policijos komisariatą. Kiti trys lenkai - 20-metis S. T. D., 18-metis M. T. J. ir 21-erių metų J. P. K. buvo sulaikyti dėl administracinio teisės pažeidimo. Automobilis autovežiu pristatytas į saugojimo aikštelę Raseiniuose.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo M. G. buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jam paskirta kardomoji priemonė - suėmimas. Jam gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba areštas.

Kiti trys lenkai, susimokėję po 100 litų baudas už nedidelį chuliganizmą, buvo paleisti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder