Pajūryje sėkmingai išaiškinti nusikaltimai

Pajūryje sėkmingai išaiškinti nusikaltimai

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) struktūriniai padaliniai tęsia operatyvinius ir ikiteisminio tyrimo veiksmus, užkardant ir tiriant padarytas, rengiamas bei daromas nusikalstamas veikas vasaros sezono metu kurortinėse Klaipėdos apskrities vietovėse.

Palangos kriminalistai išaiškino vagystę ir pinigų prievartavimą už pagrobtų daiktų sugrąžinimą.

Liepos pradžioje Palangoje buvo pavogti 7 dažasvydžio šautuvai ir 2 000 dažasvydžio šovinių. Įtariama, kad už pagrobtų daiktų sugrąžinimą iš nukentėjusiojo reikalauta 1 000 Lt.

Dėl šių nusikalstamų veikų apklausti du vaikinai - 1991 metais gimęs Kauno rajono gyventojas Aivaras K. ir 1987 metais gimęs marijampolietis Saulius T.

Tyrimas tęsiamas. Daiktai grąžinti savininkui, o įtariamiesiems paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Policijos pareigūnai sulaikė vyriškį, Palangoje vykdžiusį dviračių vagystes, taip pat vagystes paplūdimyje bei iš patalpų.

Įtariama, kad nuo anksčiau teisto ir nedirbančio 1975 metais gimusio palangiškio Aleksandro D. vasaros sezono metu galėjo nukentėti ne tik Palangos gyventojai, bet ir kurorto svečiai.

Vyriškis įtariamas mobilaus ryšio telefono, televizoriaus bei 5 dviračių vagystėmis.

Policijos pareigūnai turi duomenų, kad įtariamasis prisidėjo ir prie kitų įvykdytų nusikaltimų.

Šiuo metu Palangos miesto policijos komisariate saugomi 8 pavogti ir surasti dviračiai, kurie bus grąžinti savininkams.

Klaipėdos apskrities VPK kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė vagystėmis iš namų įtariamą ir nuo ikiteisminio tyrimo besislapsčiusį Palangos miesto gyventoją.

Nuolat su organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis siejamas anksčiau teistas 1984 metais gimęs Artūras S. sulaikytas motinos bute, pasislėpęs balkone. Šiuo metu jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Klaipėdos apskrities VPK struktūriniai padaliniai bei į pajūrį komandiruoti policijos pareigūnai ir toliau tęs kompleksinius nusikalstamų veikų atskleidimo, taip pat viešosios tvarkos užtikrinimo veiksmus kurortinėse apskrities vietovėse, ypač jose vykstančių masinių renginių metu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder