Pajūryje policijai darbo netrūko

Pajūryje policijai darbo netrūko

Ilgąjį Joninių savaitgalį daliai Lietuvos plūstelėjus į pajūrį, čia neramios dienos prasidėjo ir policijos pareigūnams. Mat pirmąją savaitgalio dieną pajūrio kurortuose buvo užfiksuota žymiai daugiau pranešimų apie nusikaltimus nei įprastai.

Pareigūnams praėjusią parą dažniausiai teko tramdyti nuo alkoholio apsvaigusius agresyvius asmenis bei aiškintis vagysčių aplinkybes.

Vakar Palangoje atostogaujantis vilnietis pranešė policijos pareigūnams, jog iš jo Basanavičiaus gatvėje buvo pavogti du dviračiai, kurių vertė 5500 litų. Laimei, vyriškis matė, kaip ant jo dviračių atsidėdo nepažįstama mergina bei vaikinas ir nuvažiavo. Todėl pareigūnams buvo lengviau surasti įtariamuosius. Dėl šio įvykio sulaikyta kauniečių pora, o dviračiai grąžinti savininkui. 

Palangoje taip pat buvo sulaikytas automobilį "Škoda Fabia" mėginęs pavogti šilutiškis. Ankstų ryta buvo gautas pranešimas, jog kažkas išdaužė automobilio langą. Atvykus pareigūnams, Šilutėje gyvenantis 1995 m. gimęs jaunuolis buvo sulaikytas įvykio vietoje.

Tuo tarpu Nidoje pareigūnams šeštadienį reikėjo aiškintis muštynių aplinkybes. Mat policijai buvo pranešta jog, Naglių gatvėje du nepažįstami jaunuoliai sumušė keturis kauniečius. Dėl šio įvykio buvo sulaikyti du Šilutės ir Kintų miestelio gyventojai.

Iš viso vakar Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintys pareigūnai sulaukė net 370 pranešimų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder