Ostapenkai teismas tampa antraisiais namais

Ostapenkai teismas tampa antraisiais namais

Antradienį Klaipėdoje prieš teismą dar kartą stojo Eugenijus Ostapenka - šįkart jis sulaukė bausmės už tai, kad viešoje vietoje gėrė alkoholinius gėrimus ir pakėlė ranką prieš moterį.

Klaipėdos miesto apylinkės teisme išnagrinėjus administracinę bylą E. Ostapenkai skirta 250 litų bauda. Įprastai už šį pažeidimą numatyta mažesnė sankcija, tačiau klaipėdietis už viešą gėrimą per pastaruosius metus baudžiamas jau trečią kartą.

Be baudos jam dar grėsė areštas iki 30 parų.

E. Ostapenka pirmadienį buvo sulaikytas netoli savo namų, jam nustatytas apie 2 promilių girtumas. Tądien policijos pareigūnai iškviesti gavę moters pranešimą apie tai, kad neblaivus klaipėdietis ją sumušė.

Todėl vyrą norėta nubausti ir už tai, kad jis pakėlė ranką prieš moterį, tačiau byla dėl nedidelio chuliganizmo nutraukta, o visa jos medžiaga perduota Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūros vyriausiajam prokurorui.

Už šį pažeidimą gresia bauda iki 300 litų arba iki 30 parų areštas.

Kaip atlikėjas Lietuvoje išgarsėjęs klaipėdietis pastaruoju metu gana dažnai lankosi teisme. Šiuo metu nagrinėjama byla, kurioje jis kaltinamas už ligoninėje sudrumstą tvarką bei grasinimus personalui.

Anksčiau E. Ostapenka taip pat ne kartą baustas už įvairius pažeidimus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder