Nužudyti keturi vyrai

Nužudyti keturi vyrai

Per dvi dienas šalyje įvykdyti trys labai sunkūs nusikaltimai. Gyvybių neteko keturi asmenys. Du brolius artimas jų giminaitis, kaip įtariama, nužudė itin žiauriai - sudegino gyvus.

Po savaitgalį (vasario 19 d.) Trakų rajone kilusio gaisro Vilniaus apskrities VPK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl bejėgiškos būklės dviejų žmonių tyčinio nužudymo. Iš karto po nusikaltimo sulaikytas ir į areštinę uždarytas 38 metų įtariamasis, kuris buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis (1,34 prom.).

Įtariamasis yra aukų artimas giminaitis. Manoma, kad savo dėdes, padegdamas jų namus, nužudė po kilusios konflikto, išprovokuoto alkoholio vartojimo. Išgertuvės, kurių metu nevengta ir smurtauti vienas prieš kitą, minėtuose namuose vyko nuolat.

Kartu gyvenusių 63 ir 53 metų brolių stipriai apdegę kūnai rasti užgesinus gaisrą Plomėnų kaime. Atvira liepsna degė vieno aukšto medinis namas. Ugnis pastarąjį sunaikino. Ugniagesiams iki įvykio vietos teko vykti esant sudėtingoms eismo sąlygoms, nuo sniego nevalytais miško keliais.

Teismo medicinos ekspertai įvardys tikslią brolių mirties priežastį. Neatmetama galimybė, jog jie sudegė gyvi, nes negalėjo išeiti iš liepsnų apimto namo.

Du žmonės nužudyti ir praėjusį šeštadienį. Jurbarkų kaime (Jurbarko r.) esančiuose namuose rastas negyvo 34 metų vyro kūnas su sumuštu veidu. Įtariama, kad jį, bejėgiškos būklės, mirtinai sužalojo sunkiai (2,76 prom.) apgirtęs 59 metų artimas giminaitis ar šeimos narys.

Tos pačios dienos vakarą Šalčininkų policininkai skubėjo į Vilniaus gatvėje stovintį namą. Jame aptiktas negyvas 35 metų vyras. Jo krūtinėje žiojojo durtinės žaizdos. Įtariama, kad nusikaltimą įvykdė 48 metų namo savininkas ir metais jaunesnis jo bendras. Į areštinę uždaryti šalčininkiečiai buvo labai girti. Į alkotesterį įpūtė atitinkamai 3,88 ir 2,56 promiles alkoholio. Manoma, kad ir ši žmogžudystė įvykdyta per išgertuves.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder