Nulėkė nuo kelio ir pabėgo

Nulėkė nuo kelio ir pabėgo

Šeštadienio popietę policijos pareigūnams buvo pranešta, kad Klaipėdos rajono Purmalių kaimo ribose, nuo kelio Liepoja-Klaipėda nulėkė automobilis.

Pareigūnams prieš 16 val. atvykus į įvykio vietą, esančią šalia keliuko į sodų bendriją "Pakrantė", 1996 m. laidos automobilio "Ford Escort" vairuotojas jau buvo pasišalinęs. Jis savo automobilį paliko net neužrakintą.

Nuo kelio nulėkęs automobilis priklauso vienam Kretingos rajono Kurmaičių kaimo gyvetojui. Tad jis pareigūnams ir turės paaiškinti, kas čia taip pavairavo šeštadienio popietę.

Administracinių teisių pažeidimų kodeksas numato, kad pasitraukimas iš eismo įvykio, su kuriuo vairuotojas yra susijęs, užtraukia baudą nuo 3 iki 4 tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų arba administracinį areštą nuo 15 iki 30 parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų. Jei tai padarė asmuo, neturintis teisės vairuoti transporto priemonės, jam gresia bauda nuo 4 iki 5 tūkstančių litų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo arba administracinį areštą nuo 20 iki 30 parų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder