Nufilmuotas apsauginis, tualete mušantis sulaikytą benamį

Nufilmuotas apsauginis, tualete mušantis sulaikytą benamį

Socialiniuose tinkluose ėmė plisti daug dėmesio sulaukiantis ir klausimų keliantis vaizdo įrašas, kuriame nufilmuota Vilniuje, Mindaugo g. esančioje „Iki“ parduotuvėje įvykusi situacija – sučiupus parduotuvę apvogti bandžiusį asmenį, pastarąjį apsaugos darbuotojas nusivedė į tualetą ir mušė lazda.

Pastarąjį vaizdo įrašą portalui atsiuntęs skaitytojas teigė, kad jį nufilmavo vienas feisbuko vartotojas, nurodęs, kad tapo „liudininku, kaip apsauginis daužo galimai benamį“.

„Mačiau, kaip apsauginis vedė benamį i wc, ir prasidėjo garsai, prisėlinau atidariau duris – o ten... Apsauginis IKI prekybos centro maldavo ištrinti įrašą“, – nurodoma, kad toks prierašas buvo prie vaizdo įrašo.

Delfi.lt duomenimis, policija iškvietimą dėl šio įvykio gavo 21.12 val. Paaiškėjo, kad vyrą apsaugininkas sulaikė dėl vagystės. Atvykusiems policijos patruliams maždaug 40 metų benamis paaiškino: „Papuoliau“. Paklaustas, ar apsivogė, iškart prisipažino: „Biški“.

Į pastarąjį incidentą sureagavo ir Policijos departamentas, feisbuke pranešęs, kad teisėsauga ims tirti nufilmuotą situaciją.

„Nesvarbu, kad žmogus kažką pavogė, toks apsaugos darbuotojo elgesys negali būti toleruojamas. Dėl šio įvykio sostinės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Ačiū pilietiškam vyriškiui, kad nufilmavo ir pranešė policijai. Nepraeikite pro šalį“, – rašė policijos atstovai.

IKI komentaras

Labai atsiprašome nukentėjusiojo ir visų pirkėjų dėl mūsų partnerių veiksmų. Šiuo metu aiškinamės tikslias įvykio aplinkybes su prekybos tinklui paslaugas teikiančios saugos tarnybos „Grifs AG" atstovais, kurios darbuotojas ir yra filmuotoje medžiagoje matomas asmuo. Tokių situacijų netoleruojame, todėl peržiūrėsime procedūras, kad jos ateityje daugiau niekada nepasikartotų. Taip pat aptarsime ir savo bendradarbiavimą su pačia saugos tarnyba.

Pirminiais duomenimis, „Iki" darbuotojai nematė vykusio incidento, nes galimai vagystę įvykdęs asmuos buvo išvestas iš prekybinės salės. Darbuotojos, laikydamosis galiojančių vidaus tvarkos taisyklių, paprašė nefilmuoti parduotuvės patalpose.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder