Nelaiminga "Mazda" apsivertė aukštyn ratais

Nelaiminga "Mazda" apsivertė aukštyn ratais

Šeštadienį automagistralėje apsivertė Klaipėdos link važiuojantis automobilis, jis buvo vienas iš kelių, kurie apskrityje į avarijas pateko dėl iškritusio sniego.

Automobilis "Mazda 3" nuo kelio nuvažiavo ir ant stogo vertėsi ties Antkopčio kaimu. Jį vairavo moteris (gim. 1962 m.), vairuotojo pažymėjimą įgijusi prieš 12 metų, tačiau aktyviai vairuojanti tik dvejus metus. Moteris nenukentėjo.

Pirmasis avariją pastebėjo jos vyras, važiavęs prieš ją ką tik įsigytu automobiliu "Volvo" - jis galinio vaizdo veidrodėlyje pamatė, jog "Mazdos" nėra ant kelio. Pora važiavo namo iš Rygos.

Ant apsivertusio automobilio buvo uždėtos naujutėlės žieminės padangos. 2006 metais pagamintos "Mazdos" istorija - gana nelaiminga. Pavasarį moteris su juo partrenkė briedį, automobilis tik neseniai buvo suremontuotas, tačiau jo ir vėl turės imtis meistrai.

Meteorologai praneša, kad Vakarinėje Lietuvos dalyje Telšių, Plungės ir Šilalės rajonuose sninga, prisnigta iki 4 cm. Čia krašto ir rajoniniai keliai valomi ir barstomi. Įvykio vietoje kelias taip pat buvo pabarstytas.

Teigiama, kad Klaipėdos apskrityje šeštadienį iki pietų įvyko keturios avarijos, kurių galima priežastis - sniegas ant kelio.

"Balticum" TV laida "Reidas" - pirmadieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder