Neblaivūs chuliganai linksminosi niokodami kelio ženklus

Neblaivūs chuliganai linksminosi niokodami kelio ženklus

Švenčionių rajone Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnams įkliuvo du neblaivūs vietiniai gyventojai, niokoję kelio ženklus.

Naktį iš antradienio į trečiadienį ties Švenčionių rajono Meškaučiznos kaimu pėsčiomis patruliavę du VSAT Ignalinos rinktinės Švenčionių užkardos pareigūnai tamsoje išgirdo įtartiną triukšmą bei metalo skambesį. Nuo šios vietovės iki Lietuvos ir Baltarusijos sienos – maždaug kilometras.

Tamsoje VSAT pareigūnai stabtelėjo šalia vietinės reikšmės žvyrkelio ir netrukus išvydo pavymui jiems einančius du vyrus.

Dar nežinodami, kad yra stebimi, abu naktiniai keliautojai šūkaliodami išvertė šalikelėje stovėjusį autobuso stotelės ženklą ir apvertė šiukšliadėžę.

Tuomet triukšmadarius sučiupo iš tamsos išnirę netoliese buvę VSAT patruliai. Sulaikomi vyrai nesipriešino. Nustatyta, kad jie yra Švenčionių rajono gyventojai – 20 ir 22 metų broliai.

Sulaikytieji aiškino, kad po viešnagės pas draugus ėjo namo. Nuo švenčioniškių sklido alkoholio kvapas.

Apžiūrėję žvyrkelį VSAT pareigūnai netrukus už kelių šimtų metrų aptiko daugiau sulaikytųjų "linksmybių" pėdsakų – nuo stulpelio nuplėštą kilometrų žymeklio lentelę bei apsuktą ženklą, įspėjantį apie šalutinį kelią.

Chuliganus pasieniečiai perdavė į įvykio vietą iškviestiems Švenčionių rajono policininkams. Kelio ženklus gadinusiems švenčioniškiams už šį pažeidimą gresia administracinės baudos iki 1000 Lt.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder