Naujametę naktį - mokyklos gaisras ir smurtas

Naujametę naktį - mokyklos gaisras ir smurtas

Pasitikti 2016-ųjų ramiai pagalbos tarnyboms Klaipėdoje nepavyko.

Per praėjusią parą policijos pareigūnai sulaukė daugiau nei 300 iškvietimų, apskrityje užregistruota 18 nusikaltimų. Pasak policininkų, dauguma iškvietimų buvo dėl triukšmo bei muštynių. Viešose miesto vietoje buvo ramu, tačiau smurto netrūko namuose Naujuosius šventusiose kompanijose, kuriose nuo alkoholio apsvaigę asmenys ėmė aiškintis tarpusavio santykius.

Nuo vidurnakčio iki ryto medikai sulaukė net 103 pagalbos prašymų. Pagalbos prireikė sustreikavus sveikatai dėl kraujo spaudimo pokyčių, smulkių traumų. Greitoji pagalba vyko į Naikupės gatvę, kur merginai petarda sužalojo koją. Taip pat medikai buvo kviesti į Mokyklos gatvę, kur peiliu buvo sužalotas vaikinas, tačiau jam padėti nebegalėjo - jaunuolis buvo miręs.

Ugniagesiams naktis buvo sunki. Po pirmos nakties gautas pranešimas, kad dega Statybininkų prospekte esanti E. Balsio menų gimnazija. Pasak ugniagesių, degė stogas, gaisras plito, jį gesinti teko beveik iki pat ryto.

Kol kas incidento priežastys nežinomos, įtariama, kad jį galėjo sukelti naujametinės petardos. Iš viso naujametę naktį ugniagesiai apskrityje gesino 13 gaisrų, buvo ir melagingų iškvietimų.

Skaitytojos Aušrinės nuotr.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder